Puhelin:  045 65 11 505

Sähköposti:cia@stallsolbacka.fi

Tietoa tunneista


 

Tietoa tunneista

 

Tunteja myydään tiistai-perjantai  klo 14.00-15.00 puhelinpäivystyksessä sekä www.hopoti.com.  Tunnit varataan joko Hopotin kautta tai puhelimitse suoraan puhelinnumerosta 040-125 3114. Muina aikoina voi laittaa tekstiviestillä soittopyynnön niin palaamme asiaan heti kun on sopiva hetki.  Ajankohtaisen tuntikalenterin näet Hopotista! 

Uudet asiakkat: Tuntia varatessa tulee ilmoittaa seuraavat tiedot ratsastajasta: nimi, ikä, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, huoltajan (/lähin omainen) yhteystiedot, pituus, paino ja harrastustausta (vuosina, missä?). Muina aikoina voi olla yhteydessä Ciaan (puhelin 045-65 11 505), mutta varsinaiset tuntivaraukset puhelinpäivystyksessä.

Hinnasto löytyy täältä ja Hopotista. 

Tunnit pyritään jakamaan taso- ja ikäryhmiin. Tunteja järjestetään maanantaista perjantaihin klo 15-21/22, lauantaisin klo 9-16 ja sunnuntaisin klo 15-21.30  ratsastajamääristä riippuen. Normaalitunnilla on max 8 ratsastajaa ja pienryhmässä sekä valmennustunneilla max 5 ratsastajaa.  Kesän ratsastusmahdollisuuksista tiedotetaan erikseen tässä linkissä.

Järjestämme estetunteja sekä valmennusryhmiä niin este- kuin koulupuolella. Nämä tunnit/valmennukset edellyttävät yhtä sileän tuntia lisäksi viikkotasolla. Valmennusryhmät tähtäävät tavoitteelliseen harrastamiseen ja kilpailuihin. Estevalmennusryhmistä vastaa Gia Winberg ja Anne Nuutinen.

Kausikortin maksu; Kaudet varataan ja maksetaan Hopotin kautta. Ensin suorittetaan varausmaksu 100€ (yleensä joulukuu/heinäkuu), ja kausimaksut neljässä erässä. Varausmaksu hyvitetään kausimaksuissa. Sovi opettajasi kanssa kausituntisi ennenkuin varaat! Jotta tunteja voi perua/siirtää/rästiä, tulee kyseisen jakson tunnit olla maksettu jo. Mikäli laskuissa on epäselvyyttä tai haluat keskustella laskustasi, tee se hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Mikäli laskua ei makseta viimeistään eräpäivänä, poistaa järjestelmä ratsastajan automaattisesti tunneilta. 

Liikuntaseteleiden käyttö; Mikäli haluat maksaa jonkun osan laskusta liikuntaseteleillä, toimi seuraavanlaisesti. Suorita maksu (mobiilisti, setelin oman nettipalvelun kautta tms), toimita meille kuitti/screen shotti maksusta tai muu vastaava todiste. Odota että korjaamme laskun Hopotiin. Maksa lasku. :) Hoida tämä ajoissa, että ehdimme korjata laskun ennen eräpäivää. 

Yleiset peruutusehdot; Ratsastustunti tulee perua Hopotin kautta 24 h ennen tunnin alkua niin saat korvaavan tunnin tilalle (myös sairastapaukset!). Tallikortti on käytettävä kuluvan kauden aikana. Tuntien varaus sulkeutuu joka päivä klo 13.  Hätätilanteessa peruutus tekstiviestilla tai soittamalla nro 040 125 3114 puhelinpäivystys aikana tai sitten sähköisesti ope@stallsolbacka.fi.Mikäli kauden haluaa jättää kesken, laskutetaan jo ratsastetut tunnit irtotuntihinnan mukaan ja erotus laskutetaan ratsastajalta, lisäksi 150€ peruutusmaksu. Varausmaksua ei palauteta/hyvitetä, vaan se on varausmaksu jolla ostaa oikeuden osallistua tietylle tunnille. 

Talvella tallin puolesta tunteja ei tulla peruuttamaan pakkasen vuoksi. Mikäli pakkasta on enemmän kuin -19 astetta, joka mitataan noin klo 15 tallilta, talli järjestää korvaavaa ohjelmaa kuten esimerkiksi teoriatunnin, luennon, jumppatunnin tai muun vastaavan. Peruutus on edelleen tehtävä normaalien peruutusehtojen mukaan. Mikäli ei halua osallistua mahdolliselle ratsastunnin korvaavaan ohjelmaan, tulee jokaisen itse perua tuntinsa edellä mainittujen peruutussääntöjen mukaan itse säätä arvioiden.

Tuntien siirtäminen/peruminen tallin toimesta ja korvaustuntijärjestelmä; Mikäli talli joutuu peruuttamaan tunnin kilpailuiden tai muiden syiden vuoksi, tulee se järjestämään kyseisen päivän oppilaille kuluvan kauden aikana tunnin toiseen ajankohtaan. Mikäli oppilas ei pääse tarjotulle tunnille ratsastuskoulu ei ole vastuussa jos tunti jää käyttämättä.

Vapaat tunnit näet Hopoti kalenterista. Kausiratsastajan varattavissa on runsaasti eri korvaustuntivaihtoehtoja kauden aikana, ratsastuskoulu ei ole vastuussa sopivatko tuntiajat asiakkaalle tai jääkö tunteja käyttämättä. Rästit kannattaa ratsastaa nopeasti, koska kauden lopussa vaihtoehtoja on vähemmän. Muistathan että rästejä voi ratsastaa myös etukäteen, mikäli tietää olevansa esimerkiksi matkoilla Korvaustunteja ei voi siirtää toiselle kaudelle (kauden viimeiset sairaspoissaolot sovittavissa). Mikäli varaamallesi rästitunnille on tulossa uusi vakituinen kausiratsastaja, siirretään rästiläiset alta pois, jolloin saat luonnollisesti uuden tallikortin.

Korvaustuntijärjestelmä koskee kausi- ja 10 x kortti ratsastajia. Lyhytkursseilla ei ole korvausjärjestelmää.
Tunnin voi myös myydä toiselle saman tasoiselle ratsastajalle, mikäli olet itse estynyt tulemaan. Tällöin kauppa käydään ostajan ja myyjän välillä heidän sopimilla ehdoilla. Tunnin siirto on tehtävä Hopotissa, eli Hopotissa tulee olla se ratsastaja joka tunnille on tulossa. Ratsastajan pitää olla rekisteröityneenä Hopotiin. Peruuttamattomia tunteja ei saa korvata.

Äkillisissä sairastapauksissa sekä pitkissä sairauslomissa ja muissa vastaavissa tapauksissa korvauksesta sovitaan opettajan kanssa erikseen.

Tiedustelut tiistai-perjantai klo 14-15 puhelinnumero 040-125 3114

 

Ma Tiina + Gia

Ti Anne Ke Gia To Anne  Pe Anne La Anne Su Gia
15-16 Aikuiset Istunta HeB

15.30
Lapset HeD-C

9.30-10.30 Aikuiset HeB-A PR (Anne)
15-16 Junnut HeB Yleis PR (Anne)
    9-10 Kouluvalmennus Aikuiset HeB PR 
16-17 Aikuiset Istunta He-BA PR

16.30
Junnut Yleis HeC-B PR

Aikuiset Yleis HeB-A PR Lapset HeC  Aikuiset HeA PR/Valmennus II 10-11 Aikuiset He B-A PR/Valmennus II Aikuiset HeC-B PR
17-18 Aikuiset He B-A PR

17.30
Nuoret HeA

Juniorit He C Pikkuvalmennus HeB PR Juniorit/Nuoret He B 11-12 Nuoret He B Aikuiset He B 
18-19 Aikuiset/Nuoret He C-B   Aikuiset He A Nuoret/Aikuiset He B Aikuiset He B-A Tauko 18.30 Aikuiset HeB-A Yleis PR
19-20 Istuntapainotteinen Aikuiset He B PR Aikuiset He B PR Aikuiset He B-A PR Aikuiset He B-A PR 12-13 Alkeiskurssi  19.30 Aikuiset HeB Yleis PR
20-21 Estevalmennus Aikuiset He A PR Estevalmennus Aikuiset He B PR Aikuiset HeA PR

13-14 Helppo este

20.30 Aikuiset HeB Yleis PR
21-22 Estevalmennus Estevalmennus Estevalmennus   14-15 Aikuiset HeB-A PR  

 

 

Viimeisimmät syötteet

Yhteystiedot

Puhelin:045 65 11 505
Sähköposti: cia@stallsolbacka.fi

Lepsämäntie 316
01800 Klaukkala

Y-tunnus: 2701297-6

Suomen Ratsastajainliitto